BEL 0478/22.04.69

Massages

De relaxatiemassage is een uitgebreide massage met warme olie.  Bij deze volledig manuele massage komt het hele lichaam aan bod.  Voor- en achterkant, van het haar tot de topjes van de tenen worden behandeld.  Dit alles zorgt voor een weldadig gevoel van ontspanning.  Spieren worden losgemaakt, bloedsomloop in de huid en spieren worden gestimuleerd.  Er  volgt een betere stofwisseling en toxines (gifstoffen) worden sneller afgevoerd.

 

Ideaal bij stress, verkrampte spieren, slapeloosheid, spanningen, vermoeidheid, verminderd afweersysteem, slechte spijsvertering, enz....

duur 90 min. prijs 45€

De anti-stress massage is een krachtigere massage met warme olie.  Bij deze massage geeft u zelf aan welke deelgebieden u wil laten masseren.  Bijvoorbeeld enkel de rug, nek en schouders.   Dit zorgt voor ontspanning van de spieren waardoor je terug soepelheid en kracht krijgt.

 

Ideaal bij rugpijn, gespannen nek- en schouderspieren of vermoeide benen, hoofdpijn, enz..

duur 30 min. / 60 min. prijs 16€ / 32€

De hot stone massage maakt gebruik van warme basaltstenen (45°).  Deze vulkanische stenen worden eerst op en naast het lichaam gelegd ter gewenning.  Vervolgens wordt het lichaam ingemasseerd met olie om de stenen goed te doen glijden.  De combinatie warmte en beweging draagt bij aan het herstel van het lichaam.  Het helpt afvalstoffen af te voeren en draagt bij aan het ontgiften van het lichaam.  Het stimuleert de organen en brengt het lichaam in balans.

duur 60 min. prijs 50€

De zwangerschapsmassage is een perfect moment om je eens te laten verwennen.  Niet alleen jij zelf maar ook je baby zal hiervan genieten.  Deze massage is ideaal voor aanstaande mama's die last hebben van zware benen, pijn in de onderrug of gewoon als verwenmoment!  Ik gebruik tijdens de massage graag een speciaal warm waterkussen, waar je op kan gaan liggen.  Dit zorgt voor extra ontspanning en verlichting in de rug.  

duur 60 min. prijs 40€ (inclusief ontspannend voetbadje voor de massage)

De Baby massage is een ritmische massage waarbij je leert communiceren zonder woorden.  Deze massage is superleuk om te doen en iedere baby houdt ervan om gestreeld, gemasseerd en geknuffeld te worden.  De ideale manier om je kindje nog beter te leren kennen.

 

Tijdens deze sessie leer ik je hoe je je kindje op een zachte en liefdevolle manier kan masseren.  Voor je baby geeft dit een gevoel van geborgenheid en zekerheid.  Het maakt de overgang van de veilige buik naar de buitenwereld makkelijker.  Het draagt bij aan een betere nachtrust, verlichting bij krampjes, soepele gewrichten, betere weerstand, enz...

duur 20 min. / Pakket "Lyla": 3x20 min. (inclusief tube aloë vera verzorgende lotion baby t.w.v 10,90€) prijs 15€ / 75€

De kindermassage is een massage met liefdevolle aanrakingen, buikademhalingsoefeningen en rek- en stretchoefeningen.  Volledig aangepast aan het kind duurt deze sessie tss de 15 à 30 min.  Met behulp van verschillende materialen (muziek, knuffel, vingerpopjes, ...) creëren we allerhande sferen.   Kinderen die regelmatig gemasseerd worden spelen intensiever, zijn minder agressief, slapen rustiger, en zijn productiever.  De massage zorgt ook voor een betere spijsvertering, bloedsomloop en het immuunsysteem krijgt een boost!  Breng gerust je eigen knuffel mee!

duur 15 à 30 min. prijs 15€

De herbalanceringsmassage is een vederlichte en streelzachte massage.  Het is een geschenk voor ieder lichaam dat uit balans is door een ernstige ziekte of zware (na)behandeling.  De ongerustheid veroorzaakt spanningen die niet toedragen tot een goed herstel.  Deze vorm van massage helpt je terug vertrouwen te krijgen in je lichaam.  Je ervaart dat je lichaam nog steeds goed kan aanvoelen  de pijn.  De stroom aan negatieve gedachten en emoties kan je beter plaatsen.  Al deze dingen dragen bij aan een betere kwaliteit van leven.  Kortom je mag even loslaten, ontspannen en genieten.

duur 60 min à 75 min. (aangepast aan het ziektebeeld) prijs 50€

De duo massage is een relaxmassage voor 2 personen.  Jullie worden in dezelfde ruimte behandeld en krijgen na de massage een drankje en een verse fruitsalade aangeboden.

Samen heerlijk genieten van een rustmomentje en even quality time voor elkaar!

duur 60 min. prijs 95€ voor 2 personen

De Hot chocolate massage is een behandeling waarbij zacht gemasseerd wordt met warme, vloeibare cacao-olie.  De massage geeft dan ook een gevoel van diepe rust en totale ontspanning, en schenkt de huid en zintuigen een bijzonder welnessgevoel.  Tevens wordt de huid rijkelijk gevoed en verzacht door de gebruikte cacao-olie, en heeft zelfs een anti-verouderingswerking!  De oppeppende eigenschappen van chocolade zorgen er verder voor dat je na de massage op wolkjes loopt!  Het unieke van deze hot chocolate massage is dat deze gebasseerd is op de veelzijdige en weldadige eigenschappen van chocolade.  Chocolade heeft een anti-depressieve werking, maakt je goedgezind en geeft een psychische stimulans.

Deze massage wordt op de hele achterzijde van het lichaam toegepast, en achteraf wordt de chocolade verwijderd met warme, vochtige handdoeken.

duur 60 min. prijs 40€

De kokosmassage is een heerlijk geurende massage met zuivere kokosolie.  Deze ontspanningsmassage is uiterst geschikt voor het soepel houden van de droge en gevoelige huid.

duur 60 min. prijs 35€

De eucalyptusmassage is ideaal tijdens de koudere maanden van het jaar.  Deze massage geeft verlichting bij een verkoudheid, verstopte neus, griep, sinusitis, hoesten, enz...

duur 60 min. prijs 35€