BEL 0478/22.04.69

Over relax@home

Welkom bij Relax@home!  Mijn naam is Kristel Creemers, 38 jaar, en ben gehuwd met Ronny Vandenberk.  Samen hebben we 2 kinderen Lars en Lynn.

In 2015 behaalde ik via avondschool mijn diploma cosmetisch massagetherapeut.  Met dit diploma voglde ik een reeks vervolmakingscursussen zoals baby- en kindermassage, ademhalingstechnieken, enz... .  In januari 2016 heb ik ook een cursus "massage bij mensen met kanker" succesvol afgerond.  Een jaar lang (2016) heb ik iedere woensdagvoormiddag gewerkt als vrijwilligster voor VZW Een witte roos in het centrum voor aanvullende oncologische ondersteuning (O2+) in Hasselt.

Tijdens mijn studies groeide steeds meer mijn droom om een eigen zaak uit te bouwen waarin het welzijn en de innerlijke kracht van de mens centraal staat.  Daaruit ontstond mijn "derde kindje" Relax@home!

 

Wat mag je verwachten

Bij iedere eerste afspraak maken we even tijd om een intake gesprek te voeren.  Hiermee kunnen we samen bepalen welke massage of behandeling het meest geschikt is.

Tijdens de massage kan je je laten meenemen door de rustgevende, warme en zachte aanrakingen.  De aangepaste verlichting en muziek creeëren een extra dimensie aan het geheel.  Dit alles wordt uiterst discreet en met het nodige respect en professionalisme gedaan.

 

Waarom een massage bij Relax@home?

In deze drukke tijden even tijd voor jezelf maken, volledig tot rust komen en nieuwe energie opdoen is super belangrijk!  Een massage is thuiskomen bij jezelf, je kan even de pauzeknop indrukken en loslaten, genieten....

 

Bij de speciale herbalanceringsmassage voor kankenpatienten (tijdens en na de ziekte) en chronisch zieken willen we even op een positieve manier bezig zijn met je lichaam, desondanks de ziekte!  Deze massage is zeker geen geneesmiddel, maar draagt wel bij aan een betere kwaliteit van leven.  Op aanvraag kom ik deze massage ook aan huis geven (ook bij bedlegerige patiënten).  

Bij Relax@home staat jouw welbevinden centraal, want....

 

"Tussen het volhouden door, mag je best even uitrusten....."